Peterbos Anderlecht won deze week nog een inhaalwedstrijd tegen Zurenborg met 5 – 2 dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.  Wij hielden van onze basiskern amper spelers over en moesten 7 spelers missen om allerlei redenen.  In allerijl nog 2 aansluitingen gedaan om een competitieve kern bijeen te krijgen.

In de eerste helft ging het gelijkopgaand maar kregen we toch een aantal heel goeie kansen.  Toch bleef de brilscore tot de rust op het bord 0 – 0. Het was weer een avond waarin alle kansen verloren gingen.

Na de rust konden we toch de 1 – 0 en nadien de 2 – 0 scoren en werd duidelijk dat we de punten thuis zouden kunnen houden.  Anderlecht schuwde het viriele spel niet en met nog 10’ op de klok stonden we met een numerieke meerderheid na een rode kaart voor Anderlecht. Vanaf dan speelden we de wedstrijd rustig uit en scoorden nog 3 mooie doelpunten.  Net voor affluiten scoorde Anderlecht nog de eerredder maar lag de wedstrijd al lang in een definitieve plooi. Eindstand 5 – 1 met een onuitgegeven team zonder automatismen.

Voor deze wedstrijd had de BZVB een scheidsrechter uit 1ste Nationale aangeduid. De man hield de wedstrijd zeer kort maar correct en ik moet eerlijk zeggen dat het een verademing was na wat we al enkele keren hebben meegemaakt.