Vandaag kregen we het nr 3 van de rangschikking op bezoek. Winnen was een absolute noodzaak om niet in de middenmoot te verzanden. Wemmel schreef 10 spelers in op het wedstrijdblad  Wij hadden genoeg aan 7.

In de eerste helft kregen we enkele kansen maar onze afwerking was onvoldoende om het verschil te maken.  Wemmel kreeg 1 echt uitgespeelde kans, maar die werd ook onschadelijk gemaakt.  Zo stond een, voor het zaalvoetbal,  abnormale 0 – 0  op het bord bij de rust. Op basis van de kansen hadden we op een logische voorsprong moeten staan maar bij de afwerking  liep er steeds iets mis.

In de tweede helft konden we na een knappe vrije trap, toch de score openen 1 – 0. Toen we nadien de 2 – 0 tegen de touwen joegen werd duidelijk dat we de punten thuis konden houden.  Wemmel ging met vliegende keeper spelen en trof nog enkele keren het doelhout.  Het mag al eens meezitten. Toch konden we de nul houden en wonnen we een waanzinnige wedstrijd op heel hoog niveau en tempo. Afwezigen hadden ongelijk.  Het was een spannende avond TOP-zaalvoetbal in Berlaar tussen twee heel sterk spelende teams. We speelden vandaag misschien wel onze beste wedstrijd van het seizoen en konden dan ook de punten thuis houden.  Ondertussen staan we toch maar mooi op plaats 4 in de rangschikking.

Volgende week trekken we naar Rebecq, een ploeg waar we het altijd moeilijk hebben.  Hopelijk kunnen we het jaar 2019 op een positieve manier afsluit.