In de heenronde verloren we nog kansloos in Mechelen en vandaag moest absoluut gewonnen worden om in de middenmoot van de rangschikking te blijven en niet achterom te moeten kijken.

We begonnen echter vrij slap aan de wedstrijd en na 10′ stonden we 0-1 achter.  Op dat moment sloeg de motor aan en de 3 doelpunten die we dan maakten waren misschien wel de mooiste uit het bestaan van All Blacks.  Met een 3-1 stand gingen we de rust in. Hassania beschikt over een speler met een verschrikkelijk hard schot, maar om onze doelman van op afstand te kloppen moet je van goede huize zijn. Alle raketten werden vakkundig gestopt.

Na de rust gingen we door op ons elan en liepen uit tot 6-1. Vanaf dan was het rustig voetballen maar kregen toch nog een doelpunt tegen 6-2. Enkele seconden voor affluiten werd het nog 6-3 maar toen was de wedstrijd al lang beslecht. Met uitzondering van de eerste 10′ en de laatste 5′ speelden we een waanzinnig sterke partij en de punten bleven dan ook oververdiend in Berlaar.