Er stond een zware verplaatsing naar eerste nationaler Flemalle op het programma van de beker van België.

Na amper 1 minuut stonden we 1-0 achter naar een knullige owngoal. Wat later werd het onverwacht en onverdiend zelfs 2-0. We creëerden tal van kansen maar het doelhout of de doelman stonden in de weg.  Zoals al heel het seizoen zat alles volledig tegen. Met een gevleide 2-0 ging Flemalle de rust in.

Na de rust kregen we opnieuw tegen het spelbeeld in de 3-0 binnen. Flemalle teerde op ervaring van 1ste klasse en al onze kansen werden op allerlei manieren afgestopt. Toch konden we de 3-1 scoren en op dat moment was men er bij Flemalle niet meer gerust in, toch viel het volgende doelpunt aan de verkeerde kant en stonden we 4-1 in het krijt.

Niemand die de match gezien heeft kan de uitslag begrijpen en we gaan met opgeheven hoofd uit de beker. Wat meer geluk en efficiëntie had ons zeker een ronde verder geholpen. We speelden een bere-match maar kopen er niets mee.

Het bekeravontuur voor dit seizoen is afgelopen. Nu alles op de competitie.