We konden, op een paar spelers na,  vandaag over een volledige kern beschikken en traden misschien wel met bijna onze sterkste ploeg dit seizoen aan en toch speelden we een dramatische wedstrijd die er nooit 1 is geweest.

Na amper 90 seconden stonden we al 2-0 in het krijt. Wij creëerden tal van kansen maar scoren is dit seizoen echt wel een probleem. Nog voor de rust werd het zelfs 3-0 en was duidelijk dat we met lege handen terug naar Berlaar konden. Nadat mijn spelers een kopstoot, enkele tackles incasseerden en enkele fopduiken later, allen onbestraft, stonden we 5-0 achter en was de wedstrijd gespeeld. Het verschil in beoordeling van spelfases was vandaag weer van heel hoog niveau. Bovenop de nederlaag hebben we nog een gekwetste speler, wat ik nog het ergste vind.

Er zaten 2 scouts van Flemalle, onze volgende tegenstrever voor de beker van België, in de zaal. Veel zullen ze niet geleerd hebben en ze hadden zich de rit kunnen besparen. We sluiten 2019 af in mineur. Hopelijk komt dame Fortuna eindelijk terug in 2020.

Volgende week verwacht ik dan ook een knalprestatie van de groep.