Voor onze eerste match in 1ste klasse kregen we het nummer 2 van vorig seizoen op bezoek.  We moesten enkele spelers missen wegens blessures en traden aan met 2 spelers die hun eerste wedstrijd voor All Blacks speelden. Hannuit probeerde ons onder druk te zetten maar toch kregen we 2 heel goeie kansen , maar de lat en de paal hield ons van een verdiende voorsprong.  Als je de kansen mist krijg je het deksel op de neus en Hannuit scoorde de 0 -1. Onmiddellijk sloegen we terug via een enig mooi doelpunt 1 – 1. Opnieuw scoorde Hannuit 1 – 2 en net voor de rust scoorden we de 2 – 2 en lag de ruststand vast. Na de pauze liep Hannuit uit tot 2 – 5 en leek de wedstrijd gespeeld.  Toch kwamen we terug tot 4 – 5 en misten enkele mooie kansen op de gelijkmaker.  Net voor affluiten scoorde Hannuit de 4 – 6 via een 9-metertrap na onze 6de fout.

Enkele zaken vallen op.  We spelen te naïef en te sportief.  Hannuit scoort het 3de doelpunt nadat één van onze spelers gekwetst op de grond ligt, wij de bal teruggeven en daardoor in een 3 tegen 1 situatie komen. Heel onsportief van Hannuit. Verder worden er 2 duidelijke handspelen in de backlijn niet geblazen en worden ons zo 2 strafschoppen ontnomen bij een 4 – 5 stand.  We verdienen vandaag absoluut niet te verliezen en een gelijk spel had misschien wel een juiste weergave geweest van het spelbeeld. Hopelijk leren we snel van onze fouten.